WIJ REPAREREN VOOR BEDRIJVEN.

Heeft u als bedrijf zijnde uw personeel een tablet of telefoon van de zaak gegeven? Of is uw eigen smartphone kapot? Wij bij Telefoon-Herstel.nl repareren niet alleen smartphones en tablets maar ook computers en laptops! Verder kunt u bij ons terecht voor reparaties voor diverse merken zoals: Apple, Samsung, HTC, Sony, HP, ASUS, Acer, Packard Bell en meer! Tenslotte kunnen wij ook de kapotte toestellen, laptops, computers, smartphones en tablets bij u ophalen en wanneer deze weer gerepareerd zijn weer terugbrengen. Bel of email ons voor meer info!

Bent u een computerwinkel, automatiseerder, telefoonwinkel, provider, telefoon reparatie bedrijf, IT-bedrijf of een IT-leverancier? Wij kunnen ook de telefoons en tablets van u klanten repareren en door middel van drop shipment weer terug sturen.

iphonerepair
iphone6

WIJ REPAREREN VOOR VERZEKERAARS.

Bent u een verzekeraar? En opzoek naar een betrouwbare partner om samen mee te werken? Smartphone en tablet reparatie voor verzekeraars en tussenpersonen?  Telefoon-Herstel.nl is het adres voor uw smartphone en tablet reparaties en constant op zoek naar verzekeraars om samen mee te werken. U kunt gemakkelijk en snel een prijsopgave voor een reparatie bij ons op vragen of een onderzoek wat de schade kan zijn. Ten slotte krijgt u na elke reparatie een factuur van ons waar ook de BTW op staat. Neem contact op voor meer info!

Wij repareren je telefoon of tablet binnen 30 minuten terwijl je wacht.

CONTACT OPNEMEN